lauantai 4. lokakuuta 2014

SUOMI VALTAA ESPANJAN!

Rauhoittukaa, ei tässä mistään sotilaallisesta interventiosta sentään ole kysymys, vaan huomattavasti rauhanomaisemmasta asiasta. Meille suomalaisille kovasti tuttu "lonkero" on nimittäin lähtenyt maailman valloitusmatkalle. Yllättäen on nimittäin huomattu, että "lonkku" maistuu muillekin kuin suomalaisille.

Asian on havainnut ainakin yksi suomalainen yrittäjä Espanjassa ja tehnyt sopimuksen tukkumyynnistä. Ensireaktiot ovatkin yllättäneet kaikki ja suomalaisessa karaokeillassa juomat loppuivat kesken. Samoin on tapahtunut joillakin golf-paviljongeilla.

Lonkeron maittavuus muissakin maissa on yllättänyt kaikki eikä vähiten suomalaiset. Hartwallin kannattaa suunnitella isot laajennukset lonkeron tuotantoon, jos tämä meno jatkuu. Jopa Saksassa monien mielestä lonkero on parempi janon sammuttaja kuin olut! Se on jo lähes tulkoon skandaali. Espanjassakin tällainen kehitys saa ohrapirtelön ystävät kummastuksiin.

Odotettavissa on suoranainen lumivyöryreaktio ja varmasti lähitulevaisuudessa tätä supisuomalaista janojuomaa tuodaan Espanjaankin konttikaupalla. Kannattaa muuten lisensioida tuo nimi, ettei kukaan muu kähmi sitä itselleen.

Tällaisia valloituksia Suomesta kaivataan tulevaisuudessa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti