maanantai 22. helmikuuta 2016

EUROOPAN PARASIITTI BRITANNIA


Kun Britannia aikoinaan liittyi tai oikeastaan liitettiin Euroopan Unioniin, asetti silloinen Britannian pääministeri Margaret Thatcher ehdoksi sen, että Britannia saa koko jäsenmaksunsa aina takaisin! Toisin sanoen Britannia ei ole koskaan ollut nettomaksaja EU.lle. Vaikka Britannian talous on ollut useimmat jäsenvuotensa todella hyvä, ei se ole maksanut siis mitään Euroopan Unionille. Millään muulla jäsenmaalla ei ole ollut lähellekään tuollaista etua. Britannia haluttiin kuitenkin hinnalla millä hyvänsä jäseneksi ja näin annettiin periksi tuollaisille järjettömille eduille.

Britannia on aina saanut EU.lta oikeastaan enemmän kuin sen asukasmäärä edellyttäisi. Britannialla on Unionin tärkeimpiä virastoja ja muita toimielimiä suhteessa enemmän kuin muilla jäsenmailla. Samoin Britannialla on vaikutusvaltaisia EU.n toimihenkilöitä suhteessa enemmän kuin muilla. Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta nämä esimerkit näyttävät mielestäni selvästi sen, kumpi tarvitsee enemmän toistaan EU vai Britannia?

Nyt Britannia painostaa taas EU.ta antamaan vielä enemmän lisäetuja jäsenyytensä ehdoksi. EU on taas neuvotteluissa myöntynyt kohtuuttomiin lisäetuihin aikaisempien lisäksi. Armollisesti David Cameron on sitten suostunut puhumaan EU jäsenyyden puolesta tulevassa kansanäänestyksessä jäsenyydestä. Britannian ei tarvitse vastata näiden myönnytysten jälkeen mistään tärkeimmistä velvoitteistaan Unionissa kuten aivan tärkeimpänä vapaa liikkuminen EU.n sisällä.

Britannia on aina kammoksunut muka päätäntävallan liukumista Brysseliin. Siihen ei Britannia ole koskaan suostunut mutta Washingtonin määräyksiä kyllä noudatetaan kiltisti. Britannialla on juuri EU.n suhteen sellainen "rusinapullaperiaate", että nypitään vain rusinat ja jätetään tähteet. Britannia pitää todellisuudessa itseään enemmän USA.n itäisimpänä osavaltiona kuin EU.n jäsenmaana! Surkeinta tässä asetelmassa on, että muut EU maat pitävät Britannian jäsenyyttä niin tavattoman tärkeänä. Mietitään nyt viimeinkin, miten tärkeä se on Unionille? minusta EU ei tarvitse brittejä mutta he tarvitsevat Unionia. Jos kaikki kaupankäynti järjestetään uudelleen Britannian ja Unionin välille, niin taatusti edellä mainittu häviää. Kaikki vaikutusvalta siirtyy pois briteiltä jne. Britannia jää todella yksin pienelle saarelleen, jolla on pelkkä muisto ja kova krapula menetetystä imperiumistaan. Briteille jää vain tuo saari ja James Bond! Oikeastaan vaikuttaa todennäköiseltä, että eronsa jälkeen tuo pieni saarikin jakautuu, kun todennäköisesti Skotlantikin eroaa Britanniasta ja liittyy Euroopan unioniin.

Britit touhuavat muualla maailmassa ja Euroopassakin kuin olisivat vielä maailman herroja. Öykkärimäinen esiintyminen on saanut kuvottavia piirteitä. Ei uskoisi, että kysymyksessä on muka "sivistysvaltio". Minusta Britannia saa lähteä ja voidaan antaa sen tunnukselle GB uusi merkitys GOOD BYE!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti