tiistai 18. marraskuuta 2014

VIHREÄ VALHE

Vihreä liike on kaunis nimitys anarkistiselle ja usein myös terroristiselle toiminnalle. Vihreiden kauniit periaatteet tavoittelevat Maapallon ja sen ihmisten, eläinten ja kasvuston hyvinvointia. Onko monikaan tullut katsoneeksi vihreiden naamion taa ja nähnyt sen todelliset kasvot? Tällä naamiolla petetään yhteiskuntamme tulevaisuus eli nuoriso. Nuoret ovat astuneet molemmilla jaloillaan vihreiden miinaan!

Maailman tunnetuimpiin mutta lain suojassa oleviin terroristijärjestöihin lukeutuu Greenpeace. Se tekee valtavasti tuhoa, jonka tavallinen ihminen tavalla tai toisella maksaa rahalla ja usein myös terveydellään. Vihreät eivät todellisuudessa välitä yhtään ihmisuhreista. Uhreja saa olla vaikka kuinka paljon, kun ne vain tulevat Maapallon hyvinvoinnin nimissä. Lopulta hyvin harvalukuinen joukko määrittelee, ketkä uhrataan tuolle pelastuksen alttarille. Sumeilematta annetaan tehtäviä, joista seurauksena on usein naisten ja lasten terveyden ja hyvinvoinnin menetys. Tästä hyvänä esimerkkinä on liikenteeseen kohdistunut terrori. Vihreät vaativat jos jonkinlaisia asioita, jotka muka parantavat ihmisten liikkumista. Helsinkiläisen cityterroristin on helppo sanoa syrjäseudun asukkaille, että käyttäkää polkupyöriä tai julkisia kulkuvälineitä. Niiden käyttö on useimmiten mahdotonta näillä alueilla. Helsinkiläisen vihreän on helppo jaella tuollaisia ohjeita, kun itse ei olla valmiita edes ajattelemaan syrjäisempää asuinaluetta. Oikeastaan helsinkiläisellä vihreällä ei ole muuta vihreää kuin oma kannabisviljelmä.

Jos vihreät tosiaan ajaisivat tavallisen ihmisen asiaa, miettisivät he, mitkä kaksi asiaa ovat tärkeimmät ihmisten ja eläintenkin hengissä pysymiselle? Ensimmäinen on tietysti happi eli ilma ja toinen puhdas juomavesi! Suomessa on maailman mittakaavassa valtavat makean veden varastot. Ne pitäisi siis säilyttää puhtaina mutta mitä vihreät tekevät? Esimerkkinä en ole koskaan kuullut vihreiden vastustavan maanteiden suolausta, joka tehokkaimmin turmelee juomavetemme. Oikeastaan ajoneuvot muuttuvat turvattomammiksi, kun suola tuhoaa esimerkiksi jarrujärjestelmät.

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty. Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

Monet vihreät pitävät taustastaan johtuen matalaa profiilia ja puhuvat kauniisti ympäristön suojelusta jne. Harvat näkevät todellisuuden tuon kuorrutuksen alla. Tuulivoiman kannatus ja ydinvoiman vastustus ovat ihan päällimmäisiä asioita, joita vihreät ajavat vai ajavatko? Jos yksi ydinvoimayksikkö tuottaa 2 TW ja yksi tuulivoimayksikkö 2 MW, niin helpolla laskutoimituksella saadaan, että yhden ydinvoimayksikön korvaamiseksi tarvitaan miljoona tuulivoimalaa!!!!!! Puhutaan sellaisista luvuista, että tulevaisuudessa on tuulivoimala jokaisessa niemessä, notkossa ja saarelmassa. Kuinka moni on tajunnut tämän todellisuuden, kysynpä vain?

Vihreillä on myös sellainen ominaisuus, että yksityishenkilöinäkin he pyrkivät peittämään todellisen minänsä ja tavoitteensa. Usein liian myöhään sitten huomataan, että tämä maailmanparantaja on petturi parhaasta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti