perjantai 21. helmikuuta 2014

SATEENKAARIAVIOLIITTO

Kaikenlaisia omituisia keksintöjä tehdään, kun halutaan häivyttää joidenkin asioiden todellinen tausta. Tällaisia ovat jälleen esiin nousseet homokeskustelut ja Suomenkin Eduskuntaan tuotu kansalaisaloite. Tässä aloitteessahan pyritään saamaan avioliitto-oikeus samaa sukupuolta olevien kesken muka ihmisten tasa-arvoisuuteen vedoten.

Tarkastellaan vähän homoseksuaalisuuden historiaa. Ensinnäkin homous oli tuhansia vuosia rikos, josta tuomittiin jopa kuolemaan. Tästä huomataan kuinka vakavasta asiasta on oikeastaan kysymys. Sitten länsimainen kulttuuri keksi hienosti, että homous onkin sairaus, josta ei voidakaan tuomita, vaan laitetaan tällaiset ihmiset hoitoon. Viimeisenä ollaan todettu, että ei se ole sairauskaan, vaan ainoastaan synti. Niin kuin synti olisi jotenkin hyväksyttävissä oleva asia. Ne, jotka eivät usko Raamattuun, voivat tietenkin tehdä sen määräysten vastaisesti mutta he vaativat myös uskovia tekevän samoin. Uskovat eivät saa siis suhtautua homoseksuaalisuuteen syntinä, koska se on tasa-arvoa ja ihmisyyttä loukkaavaa! Eduskuntakaan ei voi samoin perustein estää homoliittoja.

Koulussa aikoinaan opetettiin eläinlajeista, että kaikkein alkeellisimmat lajit lisääntyvät suvuttomasti eli ovat kaksineuvoisia. Näihinkö lajeihin homot haluavat itsensä rinnastaa. Raamatussa sanotaan aivan selvästi, että Jumalalle on kauhistus, jos mies makaa miehen kanssa kuten naisen kanssa maataan. Monissa Raamatun kohdissa puhutaan "miehimyksistä", joilla tarkoitetaan juuri homoja. Samoin mainitaan, miehen hekumallisesta syttymisestä mieheen ja naisen naiseen. Nämä kaikki ovat syntiä ja niistä tulee pyrkiä eroon. Siis homoseksuaalisuudesta tulee pyrkiä eroon, eikä yrittää saada homouden vastustajia hyväksymään sitä.

Timo Soini on aivan oikeassa siinä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen. Onko tarkoituksena vain lisääntyminen, on heidän oma asiansa mutta alkuperäinen tarkoitus on, että aviollisen liiton kautta saatetaan uudet sukupolvet maailmaan. Kaikki eivät saa lapsia ja silloin on avioparilla mahdollisuus esimerkiksi adoptioon. Adoptio on hyvin monien lajien käyttämä keino estää jälkikasvua tuhoutumasta. Se ei siis ole luonnon vastaista.

Joku vuosi sitten oli Eurovaalien jälkeen muodostettavaan EU.n komissioon pyrkimässä italialainen ehdokas talouskomissaariksi. Hänen ehdokkuutensa kuitenkin estettiin, kun hän katolisena uskovaisena oli julistanut homoseksuaalisuuden synniksi. Homojen mielestä ei ole ihmisoikeusloukkaus estää tuollainen virka, kun oli pelkästä mielipiteestä kysymys. Kyseisen henkilön uskonnollisella vakaumuksella ei ollut mitään merkitystä.

Toki syntejä on monenlaisia ja ne kaikki ovat tuomittavia. Oikeastaan vain homous halutaan sellaiseksi, joka pitää hyväksyä. Seksuaaliseen suuntautumiseen (varsinainen sanahirviö) pitää suhtautua hyväksyvästi, vaikka tietää sen vääräksi. Jatkossa pitää hyväksyä moniavioisuus, pedifilia, eläimiin sekaantuminen jne. Pitäähän ihmisten saada noudattaa vapaasti seksuaalisia mieltymyksiään.

Raamatussa on esimerkkejä Jumalan vihasta sellaisia kohtaan, jotka kulkevat vain hillittömästi himojensa vietävänä. Loot ei aikoinaan löytänyt Sodomasta edes muutamaa hurskasta, joiden perusteella Jumala olisi pelastanut kaupungin.

Koettelemukset ovat opettaneet ihmisiä ja kansakuntia toimimaan oikein. Me voimme kyllä toimia oikein silloinkin, kun ei näitä koettelemuksia ole, vai voimmeko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti