sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

KIEHUNTAA TORREVIEJASSA

Minulta kysyttiin parisen viikkoa sitten, onko tämä "Uusi costa blanca" jossain tekemisissä kanssani? Vastasin heti, etten ole missään tekemisissä ollut enkä ole edelleenkään missään tekemisissä ko. julkaisun kanssa. Seuraava tiedustelu olikin, että kuka tai ketkä ovat lehden julkaisun takana. Vastasin parhaan kykyni mukaan mutta uteliaisuuteni heräsi ja kysyin, miksi hän tällaista tiedustelee? Vastaus oli, että lehden nettisivuilla on ollut henkilökohtaisia herjauksia ja harkinnassa on mahdollinen oikeusjuttu. Jopas sai tämä uusi julkaisu nopeasti äläkkää, johon minä en pystynyt edes seitsemässä vuodessa.

Sähköpostiviestittelymme jatkui, jonka yhteydessä sain vastata siihen, onko tämä julkaisu jotenkin "Julkisen sanan neuvoston" alainen vastuukysymyksissä? Toinen kysymys oli, onko tämä lehti yleensäkään joku varteenotettava julkaisu. Näihin molempiin kysymyksiin jouduin vastaamaan, etten tiedä mutta epäilen hänen aavistuksensa oikeiksi.

Liiketoiminnallisesti ajatellen, olisi varmaan suotavaa vähän ajatella mitä tekee, ettei tee mitä ajattelee. Mikä minä olen silti neuvomaan, kun oma lehteni ja sen kanssa tehty yhteistyö oli kuulemma epäonnistunutta. Näin ainakin nykyinen päätoimittaja Mäkinen väitti.

3 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida: miten Costa Blancan suomalaisten elämään kuului homoseksuaalisuudesta, ruotsin kielestä tai vaikkapa Palestiinasta polemisointi? Nykylehti keskittyy suomalaisten asemaan, elämään ja harrastuksiin Costa Blancalla. Hyvä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Blogisivustoni nimenä on Torrevieja siksi, että se löydettäisi paremmin ja kohdistuisi ehkä tehokkaammin tiettyyn ihmisryhmään. Haluan kirjoittaa silti kaikesta, joka liittyy myös suomalaisten elämään. Nuo mainitsemasi asiat kiinnostavat myös Costa Blancalla asuvia. Ainakin kirjoitukseni on kirvoittanut juuri täällä käydyt keskustelut. En moittinut mitenkään "nykylehteä" enkä tee sitä tässäkään, ihmettelen vain sitä kuohuntaa, mikä ko. lehden ympärillä käy. Lehden sisältö ei näytä olevan kuohunnan syy vaan esimerkiksi lehden tekijöiden nettikirjoittelu. Mitä pahaa siinä on, että kirjoitan mainitsemistasi aiheista? Jos se tekee kipeää, älä lue. Jatkan edelleen samalla linjalla ja terävöitänkin tyyliä, jos on tarvetta.

      Poista
  2. Jos kirjoittaja olisi kirjoittanut vaikkapa 'homoseksuaalisuus Costa Blancalla tai ruotsinkielen asema Torreviejassa tai vaikkapa palestiinalaiset Costa Blancan suomalaisväestön vaivoina' niin kirjoitukset olisivat jotenkin liittyneet lehden kohderyhmän elämään. Kirjoittaja kuitenkin tuputtaa omaa menneen maailman näkemystään totuutena. Aika on jo ajanut ohi. En lue enää, kiitos.

    VastaaPoista